9t9lsuyjryulgkc7trff

TFA Ronin - yhteisö

Valmentajatkin tarvitsevat valmennusta

Haluan tuhota Personal trainereiden ja henkilökohtaisten valmentajien talousvaikeudet sekä mahdollistaa jatkuvan oman ammattitaidon kehityksen ja ammatillisen tuen arjen kiireen keskellä!

MIKÄ ON TFA RONIN-YHTEISÖ?

TFA RONIN-yhteisö on suljettu ryhmä Personal Trainereille tai alasta kiinnostuneille, jotka haluavat kehittyä sekä menestyä alalla ja näin kuulua siihen 20% valmentajista, jotka pysyvät alalla vuosia!

Yhteisön perustaja on Jouni Korhonen, joka on jo vuosia kouluttanut liikunta-alan ammattilaisia sekä personal trainereita niin urheiluopistokentässä kuin oman yrityksensä kautta sekä jatkanut heidän auttamistaan opintojen jälkeenkin. Olet sitten opiskelemassa alalla, toimit osa-aikaisena tai jo päätoimista vääntöä suorittavana valmentajana, TFA Ronin yhteisö pystyy auttamaan sinua menestymään paremmin!"Sinun työ on valmentaa, pyörittää mahdollista yritystä ja menestyä. Minun työ on löytää paras tieto, työkalut ja ammattilaiset, joiden avulla sinun työ on helpompi!"Perustaja


Jouni
Jouni

Urani liikunta-alalla alkoi 15-vuotiaana eri lajien ohjaushommissa. Ensimmäiset kosketukset kuntosali- ja valmennustoimintaan tulivat 2000-luvun alussa ja ovat pysyneet osana elämää siitä lähtien.

Vuodesta 2009 eteenpäin olen kouluttanut urheiluopistokentässä tulevia liikunta-alan ammattilaisia ja täydennyskouluttanut ammattitutkinnon kautta jo alalla olevia.

Olin luomassa ja edelleen kehittämässä urheiluopistojen personal trainer-koulutusta ja toimin sen pääkouluttajana Tanhuvaaran urheiluopistolla. Lisäksi olIn osa Opetusministeriön nimittämää valtakunnallista työryhmää, joka uudisti liikunnan ja valmentajan ammattitutkinnon opetussuunnitelman vastaamaa nykyajan haasteisiin.

Perustin 2015 oman yrityksen, Training Foundation Academyn, oppiakseni taidot siirtää osaamiseni verkkoon ja näin mahdollistamaan useammalle tämän alan perusteiden opiskelun. Tähän mennessä jo sadat opiskelijat ovat opiskelleet TFA:n alaisuudessa.

Olen siis ammattilainen KOULUTTAMAAN ihmisiä kehittymään ja menestymään.

En ole kuitenkaan mikään Guru, joka kertoo sinulle tarkasti miten menestyä. Olen Training Foundation Academyn rehtori, joka Ronin-yhteisön kanssa pitää sinut vastuussa omasta toiminnastasi ja ajaa sinua kohti omia tavoitteitasi. Sen lisäksi, että ohjaan henkilökohtaisesti etenemistäsi, hankin vuosien aikana muodostuneen verkostoni kautta ulkopuolisia kouluttajia kouluttamaan juuri sitä tietoa mitä tarvitset noustaksesi seuraavalle tasolle.

Minulla on palava intohimo auttaa ihmisiä kehittymään ja saavuttamaan tavoitteita sekä tuloksia, jotka pysyvät!


"Itsensä kehittäminen voi olla yksinäinen ja epämääräinen prosessi. TFA:n kurssit ovat vieneet omaa ammattitaitoa huikeasti eteenpäin ja mahdollistaneet työllistymisen alalla, jossa perusteiden hallinta ja soveltaminen käytäntöön ovat elinehto. Jouni Korhosen olen tuntenut vuosia ja tältä kaverilta on lupa odottaa priimaa. Ronin-yhteisössä on huikea potentiaali luoda alaa ja jakaa tieto-taitoa, suuret odotukset"

- Jani Marttinen, personal trainer

MITÄ SINÄ VOIT HYÖTYÄ LIITTYMÄLLÄ TÄMÄN YHTEISÖN JÄSENEKSI?

  • Saat välittömän pääsyn vain yhteisölle tarkoitettuihin digitaalisiin koulutusmateriaaleihin Jounilta ja muilta kovilta alan ammattilaisilta
  • Voit osallistua joka kuukausi järjestettäviin verkkokoulutuksiin. Ulkopuolisina kouluttajina mm.
    • Tommi Paavola, Heikki Marin, Jukka Mäennenä, Ville Vilen ja muita kovia Suomalaisia valmennusalan ammattilaisia
    • Sinulla on pääsy kaikkiin aikaisempien koulutusten nauhoituksiin
  • Et ole enää yksin! Monella valmentajalla ei ole ketään kenen kanssa vaihtaa ajatuksia, pohtia erilaisia metodeja tai joiden apuun tukeutua. Moni pelkää kilpailua ja asiakkaiden menetystä, mutta tässä yhteisössä se ei ole vaarana! Mitä menestyneempiä KAIKKI yhteisön jäsenet ovat, sitä suurempaa määrää ihmisiä pystymme auttamaan.
  • Jos olet ajatellut siirtää osaamistasi verkkoon, Jouni voi ohjata sinut suurimpien ongelmien ohi heti alusta pitäen ja näin nopeuttamaan kehitystäsi.
  • Saat halutessasi henkilökohtaista valmentamista Jouni Korhoselta, jotta saat sovelletut ratkaisut juuri sinun tilanteisiin ja haasteisiin
  • EHKÄPÄ TÄRKEIN HYÖTY: Joudut vastuuseen toiminnastasi! Usein ratkaisut henkilökohtaiseen menestykseen löytyvät jo sisältäsi, mutta koska kukaan ei vaadi sinulta toteutusta, et saa itsestäsi kaikkea irti. TFA Ronin-yhteisö on suunniteltu potkimaan sinua eteenpäin!


"Nykyaikana yksi normaali viikonloppukoulutus maksaa n. 500€ ja parhaimmillaan vielä matkat sekä majoitus kaupanpäälle. Samalla rahalla saat vuodessa TFA Ronin-yhteisössä vähintään 12 eri alojen ammattilaisten luentokoulutusta sekä 12 LIVE-webinaaria valmennustoiminnan eri osa-alueista. Ja totta kai vielä henkilökohtaista valmentamista nopeuttamaan sinun yksilöllistä kehitystäsi!MITÄ SAAT KUN LIITYT?

 

VÄLITTÖMÄN PÄÄSYN TFA:N KAIKIIN DIGITAALISIIN MATERIAALEIHIN


 

PÄÄSYN SULJETTUUN YHTEISÖÖN, JONKA AINOA TARKOITUS ON MAHDOLLISTAA JÄSENTEN PAREMPI MENESTYMINEN


 

KUUKAUSITTAISET KOULUTUSWEBINAARIT


 

JOS HALUAT, SAAT MINUT HENKILÖKOHTAISEKSI MENTORIKSI AUTTAMAAN JUURI SINUN YKSILÖLLISISSÄ HAASTEISSA JA TAVOITTEISSA

MIKÄ EROTTAA TÄMÄN YHTEISÖN MUISTA YHTEISÖISTÄ TAI ESIMERKIKSI AIHEALUEEN FACEBOOK-RYHMISTÄ?

Toisin kuin avoimissa yhteisöissä ja varsinkin Facebook-ryhmissä, voit olla varma ettei tässä yhteisössä ole turhaa ja järjetöntä negatiivisuutta trollien muodossa tai ylenpalttista tuotteiden markkinointia.

Valmentajana menestyminen vaatii jatkuvaa kehittymistä. Jouni päivittä tietojaan jatkuvasti sekä kirjojen että kurssien kautta, mutta myös laajan ammattilaisten verkoston kautta, jotta pystyy jakamaan oppinsa kanssasi.

Oppimisalustan sekä foorumin rakenne mahdollistaa sen, että on helppo löytää itselleen tärkeää/mielenkiintoista materiaalia ilman, että joutuu kelaamaan läpi suurta keskusteluputkea. Lisäksi voit olla varma siitä, että kysymyksiisi vastataan rakentavasti ja sellaisten ihmisten toimesta, jotka ymmärtävät tilanteesi eivätkä vain yritä ärsyttää verbaaliseen tappeluun.

Jos olet valmis työskentelemään oman kehityksesi eteen, ymmärrät ettei se ole helppo tai lyhyt rutistus vaan pitkän ajan suunniteltu prosessi sekä olet avoin oppimaan sekä jakamaan tietoasi muille, niin tähän yhteisöön liittyminen on juuri oikea ratkaisu sinulle!

Jos SINÄ et panosta omaan menestymiseesi, ei panosta kukaan muukaan!


KYLLÄ, HALUAN MENESTYÄ VALMENTAJANA!

Normaali jäsenyys 29€/kk (sis. ALV)

Jäsenyys henkilökohtaisella valmentamisella 49€/kk (sis. ALV)

Voit perua jäsenyyden koska tahansa

Tällä kurssille ei tällä hetkellä voi liittyä.