Rtgtxibrsbu45aoy2r9c

Oman elämäsi valmentaja

Tulevaisuus löytyy sisältäsi!

Elämäntapamuutoksen uusi aikakausi!

Oli tavoitteesi sitten painonpudotus, kiinteytyminen, lihasmassa, lisäenergia tai arjen parempi hallinta: Todellinen elämäntapamuutos tarkoittaa sitä, että saavutetaan itselle tärkeitä tavoitteita PYSYVÄSTI!

Ikävä kyllä nykyaikana tilastojen mukaan 85-95% elämäntapamuutoksista epäonnistuu. Miten tämä on mahdollista vaikka tietoa on enemmän kuin koskaan, se on kaikkien saatavilla ja liikunta-/hyvinvointiala on täynnä erilaisia personal trainereita, valmentajia ja "ammattilaisia"?

Koska muutos yritetään toteuttaa väärin!
"Olen osa tavallisten ihmisten ryhmään, jotka kuitenkin uskaltavat katsoa elämää erilailla kuin muut. Ja tästä syystä saavuttavat tavoitteensa"

- Jouni, Oman Elämäsi Valmentaja-yhteisön perustaja


Uskalla toteuttaa unelmasi!

Eniten minua kauhistuttaa se, etteivät ihmiset uskalla enää edes unelmoida saavuttavansa tavoitteitaan, koska he ovat epäonnistuneet niin monta kertaa. Erilaiset dieetit, rääkkitreenit ja pilkun tarkkaa toteuttamista vaativat metodit ovat voineet tuoda tuloksia lyhyellä ajalla, mutta koska ne eivät ole sopineet arkeen, niiden noudattaminen on jossakin vaiheessa päättynyt. Tämän jälkeen elämä on palannut sinne mistä alunperin pyrittiin pääsemään pois. Tai jopa huonommaksi. Ihmiset ovat alkaneet tyytyä osaansa: "Ei minusta ole tekemään muutosta". Kyllä on!

Olet epäonnistunut vain siitä syystä, että sinulle on tyrkytettyä vääriä työkaluja!"Yksittäisten ongelmien sijasta korjataan koko elämä"

- Aki Hintsa -


Ongelma on siinä, että yritetään korjata seurausta, ei SYYTÄ. Joku nimittäin on johtanut siihen, että ylipainoa on kertynyt. Joku on johtanut siihen, että elämässä on liikaa stressiä ja kiirettä. Joku on johtanut siihen, ettei kiinteytyminen tai lihasmassan hankinta onnistu.

Mikä se JOKU on?

Arki ja huonot tavat. Ennen kuin todellinen muutos on mahdollista, sinun pitää kesyttää arki. Sinun pitää luoda voittavat tavat, jotka ovat niin vahvoja, että ne VÄHINTÄÄN ylläpitävät hankittuja tuloksia arjen kovimmissakin myrskyissä. Kun nämä tavat on luotu, on erittäin yksinkertaista ryhtyä viilaamaan niitä haluttuun suuntaan. Jos nimittäin yrität muutosta ilman, että muutat pysyvästi tapojasi, tulet AINA epäonnistumaan. Miksi?

Koska jossakin vaiheessa palaat vanhoihin, helppoihin, tottumuksiin sekä tapoihin ja saat niitä tuloksia joita aina olet saanut. Eli epäonnistumisia.
Epäonnistumiset luovat pelkoa. Ja pelko estää toimimista. Joten miksi luottaa taas yhteen uuteen toimijaan? Koska Oman Elämäsi Valmentaja-yhteisö ei noudata ja tyrkytä vain yhtä metodia tai toimintamallia. Yhteisöllä on vain yksi tarkoitus ja se on löytää sekä kouluttaa SINULLE toimivat työkalut ja tavat sekä tukea sinua elämäntapamuutoksen pitkälläkin polulla. Yhteisö, ja minä, koulutamme sinut HALLITSEMAAN arkeasi ja SAAVUTTAMAAN tavoitteesi, jolloin et enää koskaan ole riippuvainen toisten tiedoista.

Ikävä kyllä useat personal trainerit, valmentajat ja markkinoijat tyrkyttävät vain yhtä toimintamallia, sopii se sinulle tai ei, eivätkä halua sinun oppivan ja kehittyvän arkesi sekä elämäsi hallinnassa. He haluavat, että olet riippuvainen heistä. Kyseessä on eräänlainen nykyajan huumekauppa, jossa ihmiset joutuvat yhä uudestaan palaamaan personal trainerin luokse, koska vain heiltä saa apua, motivaatiota ja kipeästi kaivattuja tuloksia. Tämä ei ole totta!

Ainoa tapa saavuttaa pysyvä elämäntapamuutos on ottaa vastuu omasta toiminnasta ja tulla oman elämänsä valmentajaksi! 

Mikä TFA:n Oman Elämäsi Valmentaja-yhteisö on?

TFA:n Oman Elämäsi Valmentaja-yhteisö on suljettu ryhmä ihmisille, jotka uskaltavat ottaa vastuun omasta elämäntapamuutoksestaan, ovat valmiita oppimaan ja työskentelemään oman kehityksensä eteen ja näin ollen saavuttavat haluamansa tavoitteet, pysyvästi!

Yhteisön perustaja on Jouni Korhonen, joka on ollut liikunta-alalla jo yli 20 vuotta sekä kouluttanut 10 vuotta urheiluopistolla liikunta-alan ammattilaisia sekä personal trainereita auttamaan ihmisiä elämäntapamuutoksen saavuttamisessa. Kovimmat saavutukset kuitenkin löytyvät arjen myllytyksestä, jossa aviomiehen, kolmen lapsen isän, päätoimisen kouluttajan ja yrittäjän hommien lisäksi oman terveyden ja tavoitteiden eteen työskentely on saatu mahdollistettua.

Toisin kuin moni nuori personal trainer, hän ymmärtää siis omakohtaisesti sen, jos arki tuntuu olevan ylitsepääsemätön este! Hänen ajatusmaailma ja toimintamallit ovat rakennettu tieteellisesti todistetuille, käytännössä testatuille ja arjessa karaistuille periaatteille!
MITÄ SINÄ VOIT HYÖTYÄ LIITTYMÄLLÄ TÄMÄN YHTEISÖN JÄSENEKSI?

 • Tämä EI OLE normaali verkkovalmennus. Sinut KOULUTETAAN valmentamaan itseäsi ja TUETAAN niin pitkään kun tukea tarvitset.
 • Minä toimin henkilökohtaisesti sinun kouluttajanasi! Autan foorumilla yleisesti, mutta myös henkilökohtaisen päiväkirjan kautta jos sellaisen haluat ottaa.
 • Pääsyn yhteisön suljetulle foorumille, jossa pystyt valjastamaan koko yhteisön tieto-taidon, kokemukset ja näkemykset auttamaan sinua kehittymään ja menestymään omissa tavoitteissasi nopeammin.
 • Kuukausittaiset koulutukset elämäntapamuutokseen liittyvistä aiheista sekä jäsenten kysymysten pohjalta. Jos minulta ei löydy tietoa, ostan ulkopuolisen ammattilaisen kouluttamaan!
 • Saat kaikkien TFA:n ilmaisten verkkokurssien PDF-materiaalit sekä ladattavat audiotiedostot käyttöösi. Opiskele siis missä ja milloin haluat!
 • Et ole enää yksin! Moni käy päivittäistä taistelua yksin ilman mahdollisuutta vaihtaa ajatuksia, saada kannustusta tai kysellä eri toimintamalleja erilaisiin tilanteisiin. Moni myös pelkää kysyä "tyhmiä" kysymyksiä tai ei tiedä mistä hakea luotettavaa tietoa. Tämän yhteisön ainut tarkoitus on saada kaikki saavuttamaan tavoitteitaan, joten pidän henkilökohtaisesti huolen siitä, ettei turhaa negatiivisuutta esiinny yhteisössä.
 • EHKÄPÄ TÄRKEIN HYÖTY: Joudut vastuuseen toiminnastasi! Usein ratkaisut henkilökohtaiseen menestykseen löytyvät jo sisältäsi, mutta koska kukaan ei vaadi sinulta toteutusta, et saa itsestäsi kaikkea irti. TFA Oman Elämäsi Valmentaja-yhteisö on suunniteltu potkimaan sinua eteenpäin!

Olen kouluttanut satoja liikunta-alan ammattilaisia valmentamaan ihmisiä kohti elämäntapamuutosta, joten pystyn varmasti kouluttamaan SINUT valmentamaan itsesi kohti haluamiasi tavoitteita.

Paitsi jos....

KENELLE TÄMÄ YHTEISÖ EI OLE?

 • JOS HALUAT VALMIIT HARJOITTELU- JA RAVINTO-OHJELMAT.
  • Yhteisössä opetamme tekemään ne itse!
 • ETSIT PIKARATKAISUJA SAAVUTTAAKSESI TAVOITTEESI.
  • 3kk elämäntapamuutosprojektit ovat ikävä kyllä lähinnä huono vitsi. Pysyviä tuloksia saa vain pitkäjänteisellä työllä ja yhteisö tukee tässä koko matkan!
 • ET OLE VALMIS TYÖSKENTELEMÄÄN KEHITTÄÄKSESI ITSEÄSI.
  • Yhteisö opettaa ja auttaa kehittymään, mutta vastuu työnteosta pitää ottaa itse!
 • ET OLE AVOIN OPPIMISELLE.
  • Oppiminen ja kehittyminen on mahdollista vain jos pystyy pitämään mielensä avoimena sekä olemaan valmis oppimaan!

MITÄ SAAT KUN LIITYT?

 

PÄÄSYN SULJETTUUN YHTEISÖÖN, JONKA AINOA TARKOITUS ON MAHDOLLISTAA JÄSENTEN PAREMPI MENESTYMINEN


 

HENKILÖKOHTAISTA KOULUTUSTA, PALAUTETTA, NÄKÖKULMIA SEKÄ VALMENNUSTA JUURI SINUN ELÄMÄNTAPAMUUTOKSESSA!


 

VÄLITTÖMÄN PÄÄSYN TFA:N KAIKILLE VERKKOKURSSEILLE JA MUIHIN DIGITAALISIIN MATERIAALEIHIN KUTEN KUUKAUSIKOULUTUKSIIN.


MIKÄ EROTTAA TÄMÄN YHTEISÖN MUISTA YHTEISÖISTÄ TAI ESIMERKIKSI SAMAN AIHEALUEEN FACEBOOK-RYHMISTÄ?

Suomessa ei ole toista samanlaista yhteisöä, jossa on mahdollista opiskella itsensä valmentamisen perusteita, luoda itselleen juuri omaan arkeen sopivat työskentelymenetelmät (jossa apuna on kouluttamisen sekä valmentamisen ammattilainen ja muut yhteisön jäsenet) sekä jossa keskustella, vaihtaa ajatuksia ja auttaa muita samassa tilanteessa olevia saavuttamaan tavoitteitaan paremmin.

TFA OEV-yhteisö EI OLE normaali verkkovalmennus, jossa sinulle annetaan valmiit ohjelmat tai ohjeet. Tämä yhteisö on enemmänkin akatemia, jossa sinä OPISKELET ja jossa sinua KOULUTETAAN hallitsemaan elämääsi kohti pysyviä tuloksia. Mikään valmis pohja ei toimi pitkällä aikavälillä, koska jokaisen arki on erilainen ja elämä sekä tavoitteet muuttuvat, joten ainoa tapa saavuttaa ja pitää tuloksia yllä on opiskella työkalut soveltamaan tietoa omaan henkilökohtaiseen toimintaan!

Toisin kuin avoimissa yhteisöissä ja varsinkin Facebook-ryhmissä, voit olla varma ettei tässä yhteisössä ole turhaa ja järjetöntä negatiivisuutta trollien muodossa tai ylenpalttista tuotteiden markkinointia. Pelkkää asiaa, keskustelua, auttamista ja kehittymistä.

Oppimisalustan sekä foorumin rakenne mahdollistaa sen, että on helppo löytää itselleen tärkeää/mielenkiintoista materiaalia ilman, että joutuu kelaamaan läpi suurta keskusteluputkea. Lisäksi voit olla varma siitä, että kysymyksiisi vastataan rakentavasti ja sellaisten ihmisten toimesta, jotka ymmärtävät tilanteesi eivätkä vain yritä ärsyttää verbaaliseen tappeluun.

Monissa verkkovalmennuksissa tuotteen "kasvot" eivät välttämättä osallistu toimintaan ollenkaan, mutta OEV-yhteisössä minä koulutan ja autan sinua HENKILÖKOHTAISESTI. Tämä tapahtuu henkilökohtaisen päiväkirjan kautta, jonka näkevät vain sinä ja minä.

Jos olet valmis työskentelemään oman kehityksesi eteen, ymmärrät ettei se ole helppo tai lyhyt rutistus vaan pitkän ajan suunniteltu prosessi sekä olet avoin oppimaan sekä jakamaan tietoasi muille, niin tähän yhteisöön liittyminen on juuri oikea ratkaisu sinulle!Usein kysyttyä


Onko tämä taas yksi verkkovalmennus?
Ei, tämä ei ole perinteinen verkkovalmennus vaan näkökulma on täysin uusi Suomessa. Koulutamme sinusta oman elämäsi valmentajan samalla tavalla kuin koulutamme urheiluopistokentässä personal trainereita. Verkkokurssit ovat jopa samoja! Emme anna siis valmiita ohjelmia tai ohjeita, vaan opetamme sinut tekemään niitä itse ja soveltamaan omaan arkeesi. Lisäksi olemme läsnä tässä projektissa jatkuvasti foorumin, päiväkirjojen ja kuukausittaisten koulutuswebinaarien kautta.
Toimiiko tämä vain tietylle tavoitteelle, esim. painonpudotus?
Vaikka yhteisö auttaa kaikissa tavoitteissa, näkökulma on kuitenkin laajempi. Jäsenyyteen kuuluvat verkkokurssit ihmisen rakenteen, voimaharjoittelun sekä ravitsemuksen perusteista, jotka ovat kaikkien fyysisten tavoitteiden kivikova pohja. Henkilökohtaisen kehityssuunnitelman kautta kartoitetaan itselle tärkeät tavoitteet ja yhteisö sekä valmentajat auttavat niiden saavuttamisessa. Tämä usein tarkoittaa sitä, että spesifin tavoitteen lisäksi laitetaan kuntoon elämän muitakin osa-alueita koska kaikki vaikuttavat kaikkeen.
Milloin tämä valmennus alkaa ja loppuu?
Kuten jo tuli ilmi, tämä ei ole perinteinen verkkokurssi jolla on päättymispäivä. Tämä on samanmielisten ihmisten yhteisö, jolla ei ole eräpäivää! Materiaalit ja yhteisö aukeavat maksuhetkellä ja tukevat sinua niin kauan kuin haluat! Jos, ja kun, saavutat yhden tavoitteen, auttaa yhteisö sinua taas seuraavissa tavoitteissasi.
Kuinka kauan minulla on pääsy materiaaleihin?
Pääsy yhteisöön sekä materiaaleihin (jotka lisääntyvät joka kuukausi) pysyy niin kauan kuin olet yhteisön jäsen.
Mitäpä jos en pidä yhteisöstä?
Tämä yhteisö ei ole kaikille, ymmärrän sen. Haluankin työskennellä vain sellaisten kanssa, jotka kokevat että yhteisö antaa heille moninkertaisesti takaisin kuukausimaksun hinnan. Näin ollen jos koet ettei tämä ole sinun juttusi, palautan rahasi 100% takaisin ensimmäisen 2 viikon aikana ja senkin jälkeen voit perua jäsenyytesi milloin vain.

Jäikö jotain vielä mielenpäälle? Kysy minulta suoraan vaikka heti!

 

"Teet tätä selvästi sydämestä ja selvästikin haluat auttaa ihmisiä eteenpäin. Olen tosi arka ja aluksi ajattelin, että en mä kehtaa mitään kysymyksiä laittaa kun oon vielä aloittelija, mutta sun rento tyyli ja ystävällisyys sai rohkaistumaan ja nyt tiedän että jatkossakin voin kysellä ravitsemuksesta ja treenistä.

Sulla on selvä kunnioitus ja luottamus opiskelijoihin. Se tsemppaa ja innostaa!"

- Kalle V

"FA:n kursseja olen opiskellut nyt vuoden verran ja suosittelen kaikille liikunta-alan opiskelijoille, personal trainereille, valmentajille ja muille kiinnostuneille. Kurssit ovat sisällöltään erittäin laajoja ja paljon arvokkaampia kuin kurssien hinnat euroina. Arvosanaksi ei pysty numeroa antamaan, koska 10+ jää aivan liian laimeaksi ilmaisuksi! Olen erittäin kiitollinen, että olen saanut mahdollisuuden opiskella näin ammattitaitoisen kouluttajan alaisuudessa!

Näistä opinnoista on hyötyä koko loppu elämäksi!"

- Marianne H

"Päällimmäisenä on syvä kiitollisuus - kiitollisuus aivan mahtavasta opetuksesta ja toisesta tilaisuudesta, minkä annoit minulle, että sain suorittaa kurssin loppuun. Kiitos <3

Olit hyvin voimaannuttava ja dynaaminen opettaja. Veit asioita draivilla eteenpäin ja teit asiasta kuin asiasta mielenkiintoisen. Huomasin kiinnostuvani asioista laajemmin kuin olin varautunut."

- Pauliina


Oletko siis valmis ottamaan vastuun omasta kehityksestäsi ja tekemään yhteisön ja valmentajien avulla itsestäsi oman elämäsi valmentajan?


TFA Oman Elämäsi Valmentaja-jäsenyys 29€/kk (sis.alv)

Voit perua jäsenyyden koska tahansa


Yhteisö on suljettu tällä hetkellä, mutta kun saan 20 ennakkotilaajaa kasaan, aukaisen yhteisön välittömästi! Ennakkotilaajat saavat yhteisön hintaan 29€/kk, kun normaali hinta tulee olemaan aluksi 39€/kk.

Liity siis alta ennakkotilaajaksi ja varmista itsellesi halvempi kuukausimaksu!

Haluan tietää ensimmäisten joukossa kun yhteisö aukeaa!

Kirjoita alle sähköpostisi ja saat tietää ensimmäisen kun yhteisö avautuu!.

Tällä kurssille ei tällä hetkellä voi liittyä.